Notícies
Foto: Masia Can Martí
30 de gener del 2023
La Masia Can Martí de la Riera de Gaià torna a guanyar el premi internacional Wedding Awards
És el segon any consecutiu que l’establiment del grup altafullenc Gran Claustre aconsegueix aquest premi en el qual competeixen més de 50.000 empreses a escala internacional
a Masia Can Martí de la Riera de Gaià ha estat premiada per segona vegada als Wedding Awards. Es tracta d’un guardó que reconeix a aquest espai com a un dels indrets professionals més recomanats per a les celebracions de bodes. El secret d’haver arribat fins aquí és degut a “ l’esforç i el sacrifici de tot l’equip de professionals que hi ha darrere de cada cerimònia”, tal com ha explicat a Altafulla Ràdio el propietari del grup altafullenc Gran Claustre, del qual forma part la Masia Can Martí, Josep Maria Lloret.

El fet diferencial d’aquests premis és que els mateixos nuvis són els qui, després d’haver gaudit dels serveis que se’ls han ofert a la cerimònia, donen l’opinió i reconeixen el treball fet. Tot i que majoritàriament els clients són de la província de Tarragona, també venen parelles d’arreu del món, així com empreses amb reconeixements nacionals i internacionals a celebrar sopars de gala, segons ha detallat Lloret.

Després d’haver aconseguit dos guardons en la categoria de Banquets, la Masia Can Martí continua reinventant-se dins de les possibilitats de l’establiment. De fet, des de direcció ja han començat a elaborar noves idees i projectes per enguany amb l’objectiu d’oferir als clients i convidats experiències diferents, úniques i especials, tal com ha anunciat el propietari de la masia.

Els premis Wedding Awards estan basats en els 8 milions d’opinions de les parelles que té el portal. La Masia Can Martí competia a la categoria de Banquets en aquests guardons que atorga el portal Bodas.net. En les votacions hi participaven més de 50.000 empreses d’aquest sector en l’àmbit internacional.
Josep Maria Lloret, propietari del grup Gran Claustre
Josep Maria Lloret, propietari del grup Gran Claustre
Josep Maria Lloret, propietari del grup Gran Claustre
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es