Notícies
14 d'abril del 2015
La I Trobada de Corals reuneix una setantena de cantaires del Baix Gaià
La intenció de l’associació Atzavara, entitat organitzadora, és ampliar el nombre de grups participants de cara a la propera edició
Una setantena de cantaires del territori han pres part aquest dissabte en la I Trobada de Corals de Roda de Berà. La Coral Verge de Berà ha convidat la Coral Nous Rebrots d’Altafulla i la Coral Sant Jaume de Creixell a participar-hi.

La iniciativa ha estat impulsada per l’associació Atzavara amb la col·laboració de l’Ajuntament. També ha comptat amb la implicació dels tres directors de les corals, Jordi Solé, de la coral rodenca; Dani Català, de la Coral Nous Rebrots; i David Molina, de Creixell.

S’ha celebrat pels diferents indrets que amaga el Roc de Sant Gaietà. Més d’una hora de repertori molt variat que ha culminat a la plaça Borí Tallada amb una interpretació conjunta d’ ‘Els Segadors’.

Tal i com han explicat els organitzadors de l’esdeveniment, Alejandro Beamuz, president de l’Atzavara, i Jerusalén Torra, vicepresidenta, la idea principal era combinar música i cultura en un lloc tan emblemàtic, al mateix temps que es promocionava turísticament i es dinamitzava el comerç de la zona. La intenció és ampliar el nombre de corals participants de cara a la propera edició.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla