Notícies
05 de gener del 2023
La gestació d'Ara Pacte local a Altafulla està encara "molt verda"
Integrants del partit municipalista i el PDeCAT negocien amb calma com encaixar els interessos d'uns i altres i obren la porta a incorporar altres formacions
Traslladar la fórmula d'Ara Pacte Local a Altafulla tal com es va concebre aquest passat mes de novembre per part de les direccions nacionals d'ambdós integrants de la plataforma, Ara i PDeCAT, sembla que està sent més feixuc del que es pensava en un inici. O com a mínim més lent. Cap pressa, però, sembla que tinguin ambdós partits. Hi ha temps, asseguren, des del gener fins al moment de presentar oficialment les llistes, cap a l'abril, de bastir aquest futur nou partit a Altafulla.

L'acord no està segellat i des del PDeCAT, el seu president local, Xavier Rofas, assegura que la cosa està "molt verda" i que les negociacions tot just estan iniciant-se per descobrir cap a on es dirigeixen els interessos d'uns i altres.

La plataforma Ara Pacte Local podria incorporar nous actius, com seria el cas del nou partit Centrem, que aglutina part del sector postconvergent, si bé aquest punt encara no està confirmat de manera oficial.

El que sí està confirmat i Rofas reitera, és que la seva presència en una possible candidatura electoral al 2023 no serà com a candidat sinó ocupant un lloc inferior en la llista. Una convicció que no es veu modificada.

Per la seva banda, des d'Ara Altafulla, si bé han desestimat fer declaracions al respecte, confirmen que les negociacions continuen endavant, tant a escala local com en l'àmbit de Catalunya, per aconseguir materialitzar el pacte a Altafulla. La voluntat d'ambdues parts, asseguren es manté ferma.
Xavier Rofas, president del PDeCAT a Altafulla
Xavier Rofas, president del PDeCAT a Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es