Notícies
Foto: Fundació Mare Terra
05 de juny del 2023
La gent gran del Centre de dia Marinada de Roda de Berà participa en el disseny d'un obsequi dels Premis Ones
La iniciativa pretén donar visibilitat a les persones majors i a trencar estereotips negatius i prejudicis envers la seva edat
Els usuaris del Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà han participat enguany en el disseny d'un dels obsequis que es lliuraran als convidats de la gala dels XXIX Premis Ones 2023, que se celebrarà el proper 16 juny, a les 19h, al Teatre Metropol de Tarragona. Es tracta d'unes flors dibuixades amb una tècnica que s'utilitza amb aigua que formen part d'un estoig de cartó en un 'llapis llavor'.

La iniciativa, fruit de la col·laboració entre el president de Mare Terra Fundació Mediterrània i escriptor Ángel Juárez i L'Arc Serveis, pretén contribuir a donar visibilitat a les persones majors i a trencar estereotips negatius i prejudicis envers la seva edat.

Precisament Juárez va poder conèixer els obsequis de primera mà en una trobada amb la gent gran del Centre de dia. Durant la seva estada a Roda l'escriptor també ha compartit la lectura d'alguns poemes del seu llibre 'Sigo volando', que forma part de la biblioteca del centre des de fa temps.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla