Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
10 de gener del 2023
La gent gran d'Altafulla reprèn el curs amb una nova sessió de l'Aula d'Extensió Universitària de la URV
El dimarts 24 de gener la proposta ens arriba de la mà del professor Rafael Bottaro i gira entorn l'economia i la política a l'Amèrica Llatina
Han tornat els escolars a classe i la gent gran d'Altafulla també retorna a les seves activitats i una d'elles és l'Aula Universitària de la Gent Gran, iniciativa de la Universitat Rovira i Virgili i l'Ajuntament d'Altafulla encaminada a oferir una nova proposta cultural i divulgativa per a persones més grans de 65 anys del municipi.

Aquest mes de gener la sessió formativa va a càrrec del professor Rafael Bottaro de la URV i versarà sobre l'economia i la política a l'Amèrica Llatina. La xerrada tindrà lloc , com és habitual, a l'Esplai de la Gent Gran el dimarts 24 de gener, a partir de les 18h.

L'Aula de l'Extensió Universitària de la Gent Gran, recordem, és una activitat incorporada a finals del 2021 en l'oferta d'activitats del consistori amb un acord de col·laboració amb la URV amb l'objectiu d'oferir nous coneixements a aquelles persones que han finalitzat la seva vida laboral, però continuen tenint curiositat i interès en aprendre diverses matèries dels diferents àmbits d'estudi de la institució.

Per assistir a la xerrada cal inscriure's mitjançant WhatsApp al 689 72 49 07 o enviant un missatge al correu de mriambau@altafulla.altanet.org.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es