Notícies
08 d'abril del 2015
La futura zona de restauració a l’entorn de l’Ermita d’Altafulla fixarà una data d’obertura per Sant Antoni
La festa local del Dimarts de Pasqua ha posat el punt i final a la Setmana Santa amb la celebració dels actes tradicionals
La futura zona de restauració que s’ha d’instal·lar a l’entorn de l’Ermita de Sant Antoni d’Altafulla podria esdevenir una realitat en els propers mesos. Durant la celebració dels actes commemoratius de la festa local del Dimarts de Pasqua, Mossèn Jaume Gené ha avançat que el servei podria fixar una data d’obertura per Sant Antoni. Ha explicat que la intenció és donar a conèixer el proper mes de setembre la persona que se’n farà càrrec, així com els terminis per posar en marxa la nova zona.

Els veïns i veïnes d’Altafulla es mostren partidaris, en la seva majoria, d’impulsar aquesta zona de restauració a l’Ermita. Altafulla Ràdio ha sortit al carrer per conèixer la valoració que en fa la ciutadania del projecte d’adequació de la zona que s’està impulsant des de l’Ajuntament. Els que hi estan a favor, però, coincideixen en què es tiri endavant sempre i quan es respecti l’entorn.

Tot i que els plans urbanístics corresponents ja estan modificats perquè s’hi pugui instal·lar, el rector d’Altafulla ha explicat que encara queden pendents alguns tràmits administratius. Falta també acabar d’adequar el cablejat i la xarxa elèctrica. Ara per ara, les tasques de rehabilitació de l’edifici, i de condicionament de l’entorn ja estan enllestides.

El vot de poble a Sant Antoni ha posat el punt i final aquest dimarts a la Setmana Santa a Altafulla. Al matí s’ha celebrat la tradicional missa, i a la tarda, el rosari.
Jaume Gené, rector d'Altafulla
Jaume Gené, rector d'Altafulla
Veïns i veïnes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla