Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
15 de setembre del 2023
La Fira Gastronòmica de les Cultures omplirà de sabors Altafulla, aquest dissabte al vespre
El certamen, que es va haver d'anul·lar a principis de mes, comptarà amb una desena de parades per fer tastets d'arreu del món
La Fira Gastronòmica de les Cultures podrà finalment tirar-se endavant aquest dissabte 16 de setembre, si el temps no ho torna a impedir, com ja va passar a principis de mes. I es farà a la plaça de l'Església i el seu entorn, com la placeta de Sant Antoni. És un dels esdeveniments que s'emmarca en la Festa Major Petita d'Altafulla, que aquest cap de setmana posa punt final de manera oficial.

L'esdeveniment es recupera, així, quatre anys després, un cop superada la pandèmia. El motiu d'apostar per aquesta activitat rau en què "potencia la cohesió social de les diferents cultures i tradicions, que hi ha a Altafulla", com assegura el regidor de Turisme i Comerç, Tomàs Serra, que ha detallat quines parades hi haurà. Com és habitual, són els veïns i veïnes de la vila que participen en aquesta fira els que determinen quina mena de menjar fan, procurant que en cap cas coincideixin els plats perquè hi hagi una àmplia diversitat gastronòmica.

20230915_SERRA_Fira

Es vendran tiquets per 1 euro, i cada parada podrà establir el preu dels seus productes sense excedir els 4 euros per degustació.

En total, doncs, es calcula que hi hagi una desena de parades, que oferiran àpats típics i tradicionals del Marroc, Corea, Romania o Argentina. Serà a partir de les vuit del vespre i fins a les dotze de la mitjanit.
Tomàs Serra, regidor de Turisme i Comerç d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla