Notícies
Foto: GEPEC-Edc
05 de juny del 2023
La finca del Canyadell acull un nou campus d'estiu per experimentar amb la natura
Les inscripcions ja són obertes, es dirigeix a infants entre 5 i 11 anys i es du a terme entre el 26 de juny i el 5 de setembre, per setmanes
L'Escola de naturalistes del GEPEC a la finca del Canyadell d'Altafulla s'activarà aquest estiu amb l'arribada d'uns nous inquilins ben especials, són els participants del campus que cada any organitza l'entitat ecologista de la mà de l'Ajuntament d'Altafulla. Es tracta d'un campus d'estiu pensat perquè els infants puguin gaudir del seu temps de vacances d'una manera entretinguda a l'hora que adquireixen aprenentatges diversos, un xic allunyats de l'aprenentatge acadèmic de la rutina escolar. La iniciativa preveu oferir als infants de 5 a 11 anys la possibilitat d'experimentar amb la natura i gaudir de l'entorn immillorable de la finca del Canyadell.

Com destaca el coordinador d'Educació del GEPEC, Joan Franch, en aquest campus els nens experimentaran amb tot allò que tinguin a l'abast a la finca, ja sigui l'hort de temporada, la vegetació diversa o els ocells.

Les inscripcions per assistir al campus ja són obertes i donen la possibilitat de participar d'aquest projecte en períodes setmanals sent possible fer una setmana, diverses o tot un mes. Des del 26 de juny al 5 de setembre.

Des del GEPEC, Franch assegura que es compta amb molt bona acceptació per part de les famílies que participen en el campus i que any rere any repeteixen.

El campus del Canyadell es realitza sempre amb activitats a l'exterior i en cas d'inclemències meteorològiques es fa ús de l'aula de natura a la mateixa finca. L'horari del campus és de 9h a 13h si bé hi ha la possibilitat d'acollida tant abans com després de la jornada. Per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb el GEPEC a través del seu web gepec.cat.
Joan Franch, coordinador d'Educació del GEPEC
Joan Franch, coordinador d'Educació del GEPEC
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla