Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
03 de gener del 2023
La Diputació de Tarragona atorga ajuts per valor de 243.000 euros a entitats de la demarcació que ocupen persones amb discapacitat
D'aquesta manera es vol impulsar la generació de feina en aquests centres especials alhora que es contribueix a la millora de l'entorn natural
La Diputació de Tarragona ha renovat un any més la seva aposta pels centres especials de treball de la demarcació i ha atorgat un total de 243.000 euros a aquestes entitats que ocupen a persones amb discapacitat.

Es traca d'un ajut que permet afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat i alhora promoure la conservació i millora d'espais naturals al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Amb aquest doble objectiu s'ha repartit aquesta quantitat entre 10 centres especials de treball que es dediquen a la inserció laboral de persones amb discapacitat i risc d'exclusió social a través d'accions de conservació i millora de l'entorn.

Entre les entitats que han rebut els ajuts aquest 2022 hi ha la Fundació Privada Onada de Tarragona i Torredembarra, des d'on s'ha treballat per a la recuperació de la mina de Mas Gibert i el seu entorn, a Creixell. O Aurora-Centre Especial de Treball (Tarragona), per la millora de la connectivitat de l'entorn fluvial i la millora de la biodiversitat del Torrent dels Garidells.

Al Vendrell hi trobem la Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell, pel projecte de recuperació del front marí de les platges municipals de Calafell o APRODISCA BATUKE (Montblanc), per la conservació de senders locals de Sarral i per la recuperació i conservació de l'entorn de la Vall de Montblanc. Entre altres entitats de Reus, Valls o Tivissa. Totes aquestes, que han contribuït a la millora d'algun entorn natural proper a la seva àrea d'influència.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es