Notícies
23 de novembre del 2015
La dificultat d’adquisició d’un paviment específic fa endarrer les obres del carrer Martí d’Ardenya d’Altafulla
Malgrat no poder seguir els terminis previstos, des de l’Ajuntament asseguren que els treballs estaran enllestits abans del Nadal
Als problemes d’un subsòl molt dur difícil de perforar, se li ha sumat ara la dificultat d’adquirir una pedra pel paviment molt específica i d’uns colors determinats que s’adeqüin als de la Vila Closa. La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat que es tracta d’una “exigència del departament de Cultura de la Generalitat”, a la qual des del consistori hi donen suport, però que suposarà un endarreriment de l’acabament de les obres del carrer Martí d’Ardenya. Malgrat no poder seguir els terminis previstos en el pla de desenvolupament dels treballs, l’edil ha assegurat que sí que estaran enllestits abans del Nadal. La pedra del paviment prové d’una cantera d’Andalusia.

A hores d’ara ja està enllestida la canalització soterrada d’aigües pluvials i la connexió dels desguassos de cada casa a la xarxa general, i tots els serveis elèctrics. Els operaris ja estan finalitzant també la destrucció de les antigues voreres. Marisa Méndez-Vigo ha explicat que les tasques pendents a partir d’ara no suposaran molèsties de sorolls per als veïns.

Un altre dels punts més significatius de l’actuació serà la supressió de l’aparcament al carrer, donada la seva estretor. El que no se suprimirà, però, és la circulació rodada. Sí que es reduirà, però, notablement la velocitat. I és que la voluntat és convertir el carrer Martí d’Ardenya en un vial que doni prioritat als vianants, i que s’integri dins del marc general que esdevindrà en un futur el Pla Integral de la Vila Closa.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla