Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
10 d'abril del 2024
La cuina de l'Esplai de la gent gran d'Altafulla estarà enllestida al juny
El nou equipament donarà servei als usuaris de l'esplai i als alumnes del futur PTT d'hostaleria que començarà el curs vinent
La nova cuina que ha d'albergar l'Esplai de la gent gran d'Altafulla, ubicat al carrer Camí de les Bruixes, va agafant forma. Els terminis per tenir-la enllestida s'escurcen i ja només manca tancar el pressupost per poder encarregar la instal·lació de la maquinària i les obres, de petita envergadura, que s'han de fer a l'immoble. Aquestes qüestions, precisament s'acabaran de lligar aquest divendres en una visita a les instal·lacions que farà la primera tinent d'alcaldia i regidora d'Educació i Acció Social, Eva Martínez, i tècnics municipals junt amb responsables del departament d'Educació de la Generalitat. La voluntat és que el nou equipament estigui enllestit al juny.

Com ha explicat Martínez aquesta cuina complirà dues funcions principals, per una banda, servir de banc de pràctiques per a l'alumnat del nou Pla de Transició al Treball (PTT) d'Auxiliar d'hostaleria: cuina i que s'implantarà a Altafulla I per l'altra, oferir un servei de bar-restaurant per als usuaris de l'Esplai.

La nova formació professional que s'oferirà a partir d'aquesta tardor a Altafulla substituirà la que es feia fins a aquest curs, centrada en els vivers i jardins. Des del govern municipal s'ha considerat oportú fer aquest canvi d'orientació en els estudis a causa de la demanda que hi ha de professionals en un sector preeminent a la vila.
Eva Martínez, regidora d'Educació d'Altafulla
Eva Martínez, regidora d'Educació d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla