Notícies
22 d'abril del 2015
La creació d’una Escola de Formació centra el congrés anual de l’ong 'Entrepobles', celebrat a Altafulla
La intenció és treballar de forma conjunta amb altres moviments socials amb els quals manté relacions
Altafulla va ser l’escenari el passat cap de setmana del congrés anual de l’associació ‘Entrepobles’. Una trobada que en aquesta ocasió ha centrat la seva atenció en la formació. Un tema que preocupa els responsables de l’entitat des de ja fa uns mesos i en el qual volen aprofundir. Segons ha explicat un dels responsables, Pep Prats, la intenció és crear una Escola de Formació, de forma conjunta amb altres moviments socials amb els quals mantenen relacions. Ha destacat que la majoria de gent que pren part en el projecte d’ ‘Entrepobles’ és gent voluntària, i que, per tant, la formació és essencial per millorar-ne el funcionament.

Pep Prats ha fet un símil entre l’organització i el fet casteller. El congrés ha comptat amb l’aixecament d’un pilar dels Castellers d’Altafulla, una actuació per la qual ha mostrat la seva satisfacció. Ha destacat els valors que transmet l’activitat castellera, sense diferències socials ni de sexe, ni discriminacions.

La trobada també ha servit per fer un balanç econòmic i una memòria d’activitats del 2014. També s’ha tractat la responsabilitat col·lectiva en el sosteniment de la vida, la comunicació a les xarxes socials, o la protecció i seguretat davant de la criminalització. L’activitat ha comptat amb la presència de grans personalitats com ara el director de política i organització de la Confederación de Nacionalidades Indígenas de Ecuador (CONAIE), Floresmilo Simbaña.

Les anteriors edicions d’aquest congrés anual que enguany ha tingut lloc a Altafulla es van celebrar a Alacant, l’any 2013, i a Toledo el 2014.
Pep Prats, membre d'Entrepobles
Pep Prats, membre d'Entrepobles
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla