Notícies
Cavalcada de Reis de l'any passat. / Foto: Jean Segovia
29 de desembre del 2014
La Comissió de Festes d’Altafulla fa una crida a totes aquelles famílies que vulguin rebre els regals de Reis a casa de la mà de Ses Majestats
L’entitat farà la gestió amb Melcior, Gaspar i Baltasar però per això abans cal enviar un correu electrònic a l’adreça comissiofestesaltafulla@gmail.com
Els infants ja compten els dies que falten per a l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient i començar a obrir i gaudir els regals. Com no pot ser menys, Altafulla es prepara per tornar a viure, un any més, una nova nit màgica per rebre els patges com es mereixen.

I és que tal com ja passa a Altafulla des de fa un parell d’anys, Melcior, Gaspar i Baltasar repartiran els regals casa per casa tal i com es feia quaranta anys enrere. Si tot es desenvolupa tal com està previst, la Comissió de Festes ja ha calculat que, com l’any passat, sobre dos quarts d’onze de la nit, tots els infants del municipi tindran els seus regals a casa.

Però perquè això passi, és a dir, perquè Ses Majestats lliurin els regals en mà i no més tard, quan els més petits de la casa ja dormen i els Reis Mags de l’Orient fan el volum de feina més gran, abans cal comunicar-ho. La manera més senzilla i que ha proposat la Comissió de Festes d’Altafulla és mitjançant el correu electrònic.

En aquest sentit, totes aquelles famílies que vulguin rebre els regals de Reis a casa de la mà de Ses Majestats, han de comunicar-ho tan aviat com sigui possible a través del correu electrònic comissiofestesaltafulla@gmail.com. Un cop rebuda la resposta dels organitzadors de la cavalcada, la Comissió de Festes farà la gestió amb Melcior, Gaspar i Baltasar i tots els seus patges, i més endavant anunciarà el recorregut que realitzaran els Reis pels carrers d’Altafulla. Ho ha explicat Jordi Molinera, regidor de Cultura i Festes a l’Ajuntament d’Altafulla.

Recordem que amb la Gran Rua de Reis i el repartiment de regals casa per casa, Altafulla va recuperar fa dos anys una antiga tradició de molts anys enrere i que en la darrera edició ja va beneficiar a més de 80 famílies del municipi. Una xifra, aquesta, que la mateixa Comissió de Festes va reconèixer que havia superat les dades de participació d’altres edicions.
Jordi Molinera explica el procediment que cal seguir perquè els Reis passin per casa.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es