Notícies
26 d'abril del 2016
La ciutadania fa poc ús del servei de recollida de poda domèstica porta a porta en la seva primera temporada en funcionament
L’Ajuntament estudiarà si seguir oferint el servei l’any vinent, o substituir-lo per una fórmula alternativa
La regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla ha posat el punt i final al servei de recollida de poda domèstica porta a porta que va posar en marxa, per primera vegada, el passat mes de novembre. Una iniciativa que es preveia que obtingués una bona resposta de la ciutadania, donat que molts dels veïns disposen de jardins als seus domicilis, però que ha rebut una demanda molt baixa en la seva primera temporada en funcionament. Un fet pel qual el regidor responsable, Micha Preuss, s’ha mostrat “sorprès”, sobretot, perquè, més enllà del poc ús que se li ha donat, tampoc han trobat gaire restes de poda en indrets de la vila on no correspon.

La conclusió a la qual han arribat des del consistori és que, o bé són jardiners professionals els que es fan càrrec del manteniment dels jardins privats en la majoria dels casos, o bé que els vilatans dipositen directament les restes a la deixalleria. Sigui com sigui, Micha Preuss ha avançat que “des de l’Ajuntament estudiaran si seguir oferint el servei l’any vinent, o substituir-lo per una fórmula alternativa”.

Ha estat un camió de Fomento l’encarregat de la recollida, cada primer i tercer dilluns de mes.
Micha Preuss, regidor de Serveis
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla