Notícies
Foto: Arxiu
04 de gener del 2023
La cavalcada de Reis d'Altafulla, a punt per recórrer els carrers de la vila portant il·lusió als més petits de la casa
La Policia Local vetllarà pel bon funcionament de la rua, amb un dispositiu al llarg de tot el recorregut, en el que hi haurà restriccions de trànsit puntuals
Un total de tres carrosses dels tres Reis de l'Orient a més d'una quarta on hi aniran pastorets i pastoretes repartint caramels, seran els encarregats de recórrer diferents carrers de la vila d'Altafulla aquest dijous a la nit per fer arribar a petits i no tan petits la il·lusió i la màgia d'aquest dia tan especial.

La cavalcada sortirà de la plaça dels Vents dijous dia 5 a les 18h i enfilarà la Via Augusta fins a arribar a dalt el poble i acabar el recorregut a la plaça del Pou com a primera parada. Allí és previst que Ses Majestats pronunciïn un petit parlament des del balcó i després tornin a peu de plaça per rebre els nens i nenes que s'hi vulguin fotografiar o fins i tot entregar d'urgència les últimes cartes.

L'alcaldessa d'Altafulla, Montse Castellarnau, assegura que serà un moment que els més petits de casa podran viure amb il·lusió i amb total tranquil·litat després de les restriccions d'anys anteriors. Igualment, ha destacat que després del seu pas per la plaça del Pou, els Reis ja començaran a repartir regals a La Violeta.

L'entrega de regals a La Violeta es farà atenent a les peticions de les famílies que així ho hagin sol·licitat a través del correu electrònic habilitat per a l'ocasió. En qualsevol cas, no cal patir per si no es reben regals al casal, ja que Ses Majestats, després ja faran el seu recorregut habitual per les cases d'Altafulla. Això sí, cal que els petits ja siguin a dormir.

Per fer que tot plegat rutlli, la Policia Local vetllarà per la seguretat de la rua seguint de prop la comitiva i amb el tall puntual dels carrers per on ha de passar aquesta. N'ha parlat en aquesta emissora el sergent de la Policia Local d'Altafulla, Jordi Gil.

Des de la Policia Local també recomanen als nens i nenes no s'atansin en excés a les carrosses per evitar que puguin fer-se mal amb les estructures, sobretot pel que fa a la part inferior, a les rodes.
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla
Jordi Gil, sergent de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es