Notícies
07 de desembre del 2015
La candidatura d’ERC per Tarragona ha fet parada aquest cap de setmana a Altafulla
El regidor altafullenc Jordi Molinera és el Cap de Campanya del partit al Camp de Tarragona i al Baix Penedès
El programa electoral de la candidatura d’ERC per Tarragona ha fet parada aquest cap de setmana a Altafulla. El número 2 de la llista, Josep Pallàs, i els candidats al Senat Laura Castel i Josep Rufà, han estat els encarregats d’apropar als assistents el full de ruta del partit en aquesta campanya. Els ha acompanyat el regidor d’ERC-L’EINA a Altafulla, Jordi Molinera. Ha explicat que la intenció és “anar a Madrid per explicar-los que el 27-S vam decidir constituir una nova República Catalana en el sí de la Unió Europea”. Una constitució que Molinera ha insistit serà de forma “pacífica, democràtica, i participativa”. Ha destacat també que l’endemà de les Eleccions Generals, espera que “no només CiU se sumi al procés, sinó que també ho faci EUiA”. Ha parlat, concretament, d’agafar de la mà l’alcalde d’Altafulla i candidat per Tarragona d’En Comú Podem, Fèlix Alonso.

Jordi Molinera és el Cap de Campanya d’ERC al Camp de Tarragona i al Baix Penedès. Les seves tasques aquests dies passen per l’organització d’actes, i per la coordinació i comunicació amb el partit a nivell nacional.

L’acte central de la candidatura per Tarragona tindrà lloc aquest dimarts a dos quarts de 8 de la tarda al Teatre Metropol. Està prevista la participació de Gabriel Rufián, Joan Tardà, Marta Rovira, Jordi Salvador i Laura Castel.
Jordi Molinera, Cap de Campanya d'ERC per Tarragona
Jordi Molinera, Cap de Campanya d'ERC per Tarragona
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla