Notícies
30 de desembre del 2015
La campanya de Nadal d’ATECA avança a bon ritme
Els establiments adherits a la iniciativa repartiran butlletes fins el 6 de gener i el sorteig tindrà lloc el dia 11 al matí en directe des d’Altafulla Ràdio
L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), l’Ajuntament d’Altafulla i la Patronal PIMEC impulsen aquest Nadal la campanya “Compra a Altafulla i guanya un mar de premis”. Una iniciativa que té per objectiu promoure el comerç de proximitat i fomentar la compra de regals als establiments de la vila.

Els comerços que hi participen són dels àmbits de l'hoteleria, la restauració, l'alimentació i la decoració, entre d'altres, que repartiran més d’una vintena de premis. Es va posar en marxa ara fa dos anys al municipi i va ser tot un èxit. En la passada edició, fins i tot es van esgotar les butlletes de participació abans que finalitzés la campanya. Maria Martos, que és gerent dinamitzadora d'ATECA, ha explicat que la campanya avança a bon ritme i que l’organització espera que es repeteixi la bona acollida d’altres anys.

Els diferents establiments adherits a la tercera edició de la campanya continuaran repartint butlletes fins el proper 6 de gener. El funcionament és que cada client ompli la butlleta amb les seves dades personals (nom, cognom, telèfon, i població) després de cada compra i la dipositi a l’urna que hi ha instal•lada al mateix comerç. El sorteig es durà a terme el dia 11 de gener al matí en directe des d'Altafulla Ràdio.
Maria Martos, coordinadora territorial de PIMEC
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla