Notícies
13 d'abril del 2015
La Biblioteca Municipal d’Altafulla obrirà a partir d’aquest dimarts també durant els matins
L’ampliació serà possible gràcies a la contractació d’una segona treballadora, que complementarà les tasques d’Helena Cobos
La Biblioteca Municipal d’Altafulla donarà resposta a una reclamació històrica per part dels usuaris. A partir d’aquest dimarts obrirà també durant els matins. El nou horari serà de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia. Es mantindrà l’horari habitual de tardes, de 4 a 8.

Aquesta ampliació serà possible gràcies a la contractació d’una segona treballadora, que complementarà les tasques de la bibliotecària Helena Cobos. Segons ha explicat el regidor de Cultura, Jordi Molinera, la contractació es fa mitjançant el Capítol 2, que, a diferència del Capítol 1 de contractació de personal, sí que permet la contractació de tercers a través d’una Empresa de Treball Temporal (ETT).

Una altra de les demandes de la ciutadania i de la mateixa bibliotecària que encara a hores d’ara continua sense resposta és l’ampliació de les instal·lacions. Fa més d’un any que des de l’Ajuntament mantenen converses amb els departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat per poder fer ús dels baixos de l’Alberg Casa Gran. Un edifici de titularitat municipal que permetria traslladar-hi el Punt d’Informació Juvenil (PIJ). D’aquesta manera, el Centre d’Estudis ocuparia l’espai on ara s’ubica la plataforma juvenil, i la Biblioteca disposaria de l’espai annex que ara utilitza el Centre d’Estudis. Jordi Molinera s’ha mostrat decebut per no haver rebut encara cap mena de resposta després de tants mesos.

Un cop hagin passat els comicis municipals, la voluntat és tornar a reprendre les negociacions.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla