Notícies
Foto: Biblioteca Municipal d'Altafulla
09 de gener del 2023
La Biblioteca d’Altafulla reprèn la seva activitat ordinària aquest gener amb un centenar de novetats portades pels Reis
Les activitats ofertes pel servei continuen endavant amb els clubs de lectura com un dels projectes que més èxit està tenint en els últims temps
La Biblioteca d’Altafulla torna a obrir aquesta setmana amb la regularitat habitual després de les merescudes vacances per les festes de Nadal. La rutina torna a les escoles i també a aquest servei que és una altra porta al coneixement i a la cultura. I ho fa, com molts nens i nenes de la vila, després d’obrir els regals de Reis. Uns regals amb els quals esperen que hi “juguin” tots els usuaris del servei municipal des d’aquest mateix dilluns. I és que Ses Majestats hi han deixat més d’un centenar de títols d’obres per triar i remenar, de tot tipus de temàtiques i dirigides a totes les edats. Ho ha explicat il·lusionada la tècnica de la Biblioteca d’Altafulla, Sònia Segura.

Llibres que també podran fer-se servir en futures reunions, per exemple, dels clubs de lectura que impulsa la Biblioteca. Us clubs que en els últims temps han experimentat un creixement notable d’usuaris, obligant, fins i tot, a desdoblar algun dels grups que podien arribar a la trentena de persones.

Un dels clubs que ha crescut, com explica Segura, és el d’adults, que ha adoptat la fórmula de centrar-se en un autor concret i llegir diverses de les seves publicacions per tal d’aproximar-se a la figura de l’escriptor o escriptora. Precisament el club de lectura ‘Literatures del món’ es reprèn aquesta mateixa setmana, dijous a les 18h amb l’autor Vicenç Pagès Jordà. Abans, però, dimarts, serà el torn del club de ‘Novel•la negra’, també amb força èxit de participació, també previst per a les 18h a les instal•lacions de la Biblioteca Municipal, al carrer del Vinyet.

Recordem que l’horari de la Biblioteca és de dilluns a dijous de 10h a 14h i també els dimarts, dimecres i dijous de 16h a 19h.
Sònia Segura, tècnica de la Biblioteca d'Altafulla
Sònia Segura, tècnica de la Biblioteca d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es