Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
10 de gener del 2023
La Biblioteca d'Altafulla ofereix un taller de numerologia, en diferents sessions, la primera aquest dimecres a les 17h
La sessió permetrà als participants aprofundir en cadascun d'ells a través de la informació que poden donar els números sobre les persones
Proposta interessant i curiosa també, la que ens ofereix aquest dimecres la Biblioteca d'Altafulla, que organitza un taller de numerologia a càrrec de la psicopedagoga i terapeuta holística integral, Lupe Pérez.

El taller es divideix en 4 sessions, la primera comença aquest dimecres dia 11 i les següents es realitzaran el 18, 24 i 25 de gener. L'horari és de 17h a 18:30h.

La numerologia és un estudi de la relació que existeix entre els números, les lletres i els patrons. És una disciplina que s'utilitza per saber més sobre nosaltres mateixos i és una eina que ens pot ajudar a veure com ens relacionem amb el nostre entorn.

L'activitat formativa està estructurada en 4 eixos principals: conèixer l'origen de la numerologia, descobrir el significat: què ens diuen els números? Es calculen les nostres pròpies característiques per presentar la correspondència de cada número amb els arcans majors del tarot i amb les energies angèliques predominants. Per finalitzar el taller s'analitzen els resultats i s'explica el que passa amb les seqüències.

El cost de les 4 sessions és de 23 euros i les inscripcions es poden formalitzar a través de la Biblioteca, al telèfon 608 58 95 30.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es