Notícies
Foto: FEHT
10 de gener del 2023
L'ocupació turística a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre durant la campanya de Nadal s'ha situat entre el 50% i el 60%
Des de la FEHT destaquen l'augment del turisme esportiu durant els mesos de tardor i hivern, i les bones xifres amb les quals s'ha tancat el 2022
L'ocupació turística a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre durant la campanya de Nadal s'ha situat entre el 50% i el 60%. S'ha de tenir en compte que durant aquestes festes només hi havia un 20% dels establiments oberts.

El portaveu de l'entitat, Xavier Guardià, ha dit que la campanya nadalenca ha estat més positiva a l'interior, amb ocupacions al voltant del 70%, que a la costa, amb un 40% de mitjana.

El portaveu de la FEHT ha destacat l'augment del turisme esportiu durant els mesos de tardor i hivern. Guardià assegura que es tracta d'un sector que no para de créixer i té molt recorregut perquè encara es representa un "percentatge molt baix". Guardià creu que la temporada no pot allargar-se "sense sentit" i que els establiments també necessiten uns mesos per "parar" i "invertir" en el seu negoci.

En general, el sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre ha tancat el 2022 amb unes xifres positives i "molt similars a les 2019", la darrera temporada abans de la pandèmia.
Xavier Guardià, portaveu de la FEHT
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es