Notícies
03 de maig del 2016
L’N-340 entre Creixell i el Vendrell, una de les vies catalanes amb més volum de trànsit durant aquest cap de setmana de l’1 de maig
L’alcalde d’Altafulla i un dels impulsors del Pacte de Berà, Fèlix Alonso, insisteix que “tenim un problema gravíssim que necessita una solució immediata”
La carretera N-340 entre Creixell i el Vendrell ha tornat a esdevenir aquest cap de setmana de l’1 de maig una de les vies catalanes amb més volum de trànsit. També l’AP-7 al seu pas per Torredembarra ha estat un dels vials amb circulació més intensa.

Unes dades facilitades pel Servei Català de Trànsit (SCT) que evidencien de nou la problemàtica que pateix l’N-340 al nostre territori. Un problema que l’alcalde d’Altafulla i un dels impulsors del Pacte de Berà, Fèlix Alonso, titlla de “gravíssim” i insisteix que “necessita una solució immediata”, que per ell passa per “l’aixecament de barreres a l’AP-7”.

El passat dimecres un jove de 23 anys moria en aquesta mateixa carretera, al seu pas per Roda de Berà, després de xocar amb el seu turisme contra un camió. Fèlix Alonso, també diputat al Congrés, va dedicar especial atenció al nou accident mortal en la Comissió de Fomento. Ha reconegut que “és molt trist haver de recórrer a una mort”, però ha recordat que “el degoteig de víctimes mortals al vial és massa escandalós”. Ha criticat que el Ministeri “es renta les mans” i ha demanat “la complicitat de la ciutadania”.

Els alcaldes del Pacte de Berà, els alcaldes de les Terres de l’Ebre i la Federació Empresarial d'Auto Transport de Tarragona (FEAT) estan estudiant tornar a convocar una gran mobilització a principis d’estiu.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla