Notícies
Foto: Marta Bros
06 de juny del 2016
L’N-340 al seu pas per Altafulla, Creixell, i Roda de Berà, una de les carreteres amb més retencions per tornar diumenge a Barcelona
El vial ha registrat, a més, un accident de trànsit a Roda en què una ciclista ha estat atropellada per un turisme
La carretera N-340 torna a esdevenir un cap de setmana més un dels vials amb més volum de trànsit. Principalment, el moment de major afluència de vehicles acostuma a ser durant el que es coneix com a operació tornada. Aquest diumenge, la carretera al seu pas per Altafulla, Creixell, i Roda de Berà, és una de les que ha patit més retencions en direcció Barcelona.

El vial ha registrat, a més, un accident de trànsit a Roda, a l’alçada del Francaset, en què una ciclista ha estat atropellada per un turisme.

Segons ha publicat Baix Gaià Diari, l’atropellament ha tingut lloc pels volts de dos quarts de 12 d’aquest diumenge. Com a resultat de l’incident, la dona ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell.
Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat tres unitats del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i diversos vehicles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local.

Incidents com els d’aquest diumenge tornen a evidenciar la delicada situació que viu l’N-340, sobretot amb l’arribada de l’estiu. Una problemàtica que els alcaldes del Pacte de Berà tornaran a posar sobre la taula en la reunió que hi ha prevista amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, pel proper 7 de juny.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla