Notícies
15 de desembre del 2015
L'exalcalde de Roda de Berà, Pedro José Figueiredo, jutjat per malversació de diners públics
En el primer dia de judici, el ministeri fiscal va mantenir la petició de tres anys i mig de presó
El judici contra l'exalcalde de Roda de Berà Pedro José Figueiredo (PP), que està acusat, juntament amb l'extresorer Jordi Reina i l'exinterventor Luis Caramés, de concertar-se l'any 2008 per disposar de diners públics del consistori mitjançant un sistema de “bestretes”, ha començat a l'Audiència de Tarragona. Els tres acusats declararan previsiblement aquest dimarts.

L'advocat de l'exalcalde ha avançat als membres del jurat popular que José Figueiredo “reconeixerà que s'ha equivocat i demanarà perdó” i ha subratllat que “va retornar fins a l'últim cèntim de què va disposar de forma irregular”. En la mateixa línia, l'advocat de l'extresorer ha manifestat que també admetrà els fets. Per contra, la defensa de l'exinterventor continua reclamant la seva lliure absolució, la qual cosa ha impedit un acord de conformitat per evitar el judici oral.

En el primer dia de judici, el ministeri fiscal ha mantingut la petició de tres anys i mig de presó per a l'exalcalde, que va retornar els 75.000 euros que s'havia transferit a un compte corrent personal; de cinc i mig per a l'extresorer, i de cinc per a l'ex-interventor.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla