Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
19 d'abril del 2024
L’espai firal del carrer Marquès de Tamarit, a punt per acollir la Diada de Sant Jordi a Altafulla
La fira comptarà amb un total de 18 parades de llibres, roses i artesania, a més dde nodrir-se amb diverses activitats per a les famílies
L’espai firal del carrer Marquès de Tamarit tornarà a convertir-se en l’epicentre de la celebració de la Diada de Sant Jordi a Altafulla el pròxim dimarts, 23 d’abril, amb un total de 18 parades de llibres, roses i artesania amb motiu de la jornada, així com d’entitats locals, partits polítics i la participació d’autors locals que signaran les seves publicacions. L’horari de la fira serà de 10 a 20 hores.

L’Ajuntament d’Altafulla, a través de les regidories de Cultura i Educació, encapçalades per les edils Gemma Maymó i Eva Martínez, respectivament, han organitzat en paral·lel un programa d’activitats per a les famílies que s’iniciarà a les 17h amb el lliurament de premis del concurs literari de les escoles a l’escenari de la fira. A les 17.30h es podrà gaudir d’un espectacle de contacontes amb la companyia Traüt espectacles i a les 19h serà el torn de veure i experimentar un assaig obert dels Castellers d'Altafulla.

Al llarg del dia es podran conèixer les novetats literàries locals de la mà dels seus autors, amb presentacions de llibres i signatures a l'estand de la Biblioteca:
Matí: Cristina Pallàs, Albert Pardo, Hugo Folk, Imma Vallmitjana, Pere Inglés, Edu Cubero i Edmon Amill.

Tarda: Pepi Miró, Luca Sanmniatelli, Jordi Suñé, Fernanda Quintana, Víctor Fernández i Cristina Pallàs.

Respecte a les parades que hi participaran seran les d’Alnatur, la Biblioteca, Altafulla Ràdio, el Centre d’Estudis d’Altafulla, Diana García, Etcètera Associació Cultural, el Garden Gaià, Mans per l’Acció Solidària, Mariscal Sarroca, Montse i Paquita Blanch, la llibreria Regal i Paper, l’Ateneu de Dones, Núria Calvet, els Castellers d’Altafulla, i diferents partits polítics.

Així mateix, l’emissora municipal Altafulla Ràdio romandrà a l’espai firal de Marquès de Tamarit amb una programació especial en directe durant tot el dia. D’aquesta manera, la ràdio local sortirà un cop més al carrer per celebrar Sant Jordi. En horari de matí els continguts especials començaran a les 10h i s’allargaran fins a les 13h. I a la tarda aniran de 16h a 20h.

Una franja en la qual també s’emetrà en directe des d’Altafulla el programa en xarxa de les emissores del Camp de Tarragona ‘Carrer Major’.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla