Notícies
29 de desembre del 2015
L’escut de Castellers i Gegants d’Altafulla, la innocentada
La broma venia motivada per l’errada en un dels plafons del recent estrenat “Parc de les Entitats”, que atribueix l’escut dels de l’Era de l’Ixart als Gegants i Nans
Aquest 28 de desembre els periodistes i els mitjans de comunicació no han oblidat la tradició de fer innocentades. I nosaltres no hem estat menys. De fet, Altafulla Ràdio publicava aquest dilluns que els Gegants i Nans adoptaven l’escut dels Castellers d’Altafulla com a propi i les seves cercaviles serien encapçalades per un estendard amb aquest estampat a proposta de l’Ajuntament d’Altafulla per tal d’estalviar-se uns diners.

Una broma del servei d’informatius d’aquesta casa que venia motivada per l’errada que presenta el recent estrenat “Parc de les Entitats” de la plaça Martí Royo d’Altafulla, que atribueix l’escut dels Castellers d’Altafulla al col•lectiu de Gegants i Nans en un dels mòduls dissenyats per la dibuixant Pilarín Bayés. De fet, la mateixa regidora de Parcs i Jardins d’Altafulla, Montse Castellarnau, ja va assegurar el passat diumenge en el marc de la inauguració de la zona d’oci infantil que properament es rectificarà l’errada gràfica.

Altres mitjans de comunicació es feien ressò del dia del Sants Innocents. El Diari de Tarragona, per exemple, explicava que el Reus Deportiu impugnaria el partit de tornada de Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid. El diari digital La República publicava que l’assistència als Plens de l’Ajuntament de Tarragona costaria cinc euros a cada persona del públic. O Diari Casteller, per exemple, anunciava que el cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls seria fitxat com a nou entrenador del Reial Madrid.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla