Notícies
17 de juny del 2016
L’EINA celebra aquest dissabte la seva segona paella popular
Serà al carrer de l’Hostal, i des de l’organització preveuen una cinquantena d’assistents
L’Esquerra Independentista d’Altafulla (EINA) celebra aquest dissabte la seva segona paella popular. Serà a partir de la 1 del migdia al carrer de l’Hostal, davant de La Violeta.
La primera edició va tenir lloc just després de les darreres eleccions municipals, i la voluntat de l’organització és que esdevingui una tradició i es vagi repetint periòdicament. Jordi Molinera, número u de l’EINA, destaca que la finalitat d’aquest acte és “gaudir amb consciència política” i “agrair als vilatans el seu suport” respecte a les decisions polítiques locals en els darrers mesos.

Es tracta d’un acte obert a tothom on no és necessari formar part del partit, sinó que va adreçat a tots els veïns i veïnes que hi vulguin assistir. Els tiquets es poden adquirir a la geladeria La Perla per un preu de 5€ els més petits i 10€ els adults, tot i que també és possible apuntar-se el mateix dia al carrer de l’Hostal des de les 12h, una hora abans de l’inici. Molinera ha destacat que ja hi ha 40 persones inscrites, i que espera que finalment s’arribi a la cinquantena.

L’acte tindrà una càrrega política molt marcada, amb la presència del senador d’Esquerra Republicana per Tarragona, Josep Rufà. En cas que plogui i no es pugui dur a terme a l’aire lliure, Molinera ha afirmat que el lloc alternatiu per realitzar-la serà “sota els porxos de l’Escola de Música”.

Després de la paella, la trobada continuarà amb un concert del grup torrenc Julivert.
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla