Notícies
Foto: Arxiu
03 de febrer del 2023
L'atur ha pujat un 2% a la demarcació de Tarragona durant el mes de gener
Gairebé totes les persones que aquest gener s'han inscrit a les llistes del SOC al territori corresponen al sector serveis
L'atur ha pujat un 2% a la demarcació de Tarragona durant el mes de gener. Aquest percentatge es tradueix en 850 persones més inscrites a les llistes del SOC. En total, ara al territori hi ha 42.500 desocupats.

L'increment registrat aquest gener a Tarragona és el segon més alt de Catalunya, només unes dècimes per darrera de Girona. Aquest repunt, habitual durant el primer mes de l'any després de la campanya de Nadal, contrasta amb l'evolució anual, que és positiva. Si ho comparem amb el mateix mes de l'any passat l'atur ha baixat gairebé un 11% a la demarcació i hi ha uns 5 mil desocupats menys.

Gairebé totes les persones que aquest gener s'han inscrit a les llistes del SOC al territori corresponen al sector serveis. De fet, 3 de 4 quatre aturats són d'aquest sector. En canvi, aquest últim més l'atur s'ha reduït una mica a la construcció i, en menor mesura, a la indústria.

D'altra banda, l'afiliació a la Seguretat Social al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre ha descendit en una proporció gairebé idèntica a l'atur. La baixada ha estat del 2%.En aquest moment, el nombre total d'afiliats a la demarcació ascendeix a 259.500 persones.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es