Notícies
05 de setembre del 2016
L’atur augmenta a Altafulla en 6 persones durant el mes d’agost
La xifra actual al municipi és de 237 desocupats, 20 menys que fa un any
Per segon mes consecutiu, l’atur s’ha incrementat a Altafulla. Durant l’agost, la xifra de persones sense feina ha passat de les 231 a les 237, i és el segon municipi del Baix Gaià on la variació respecte al mes anterior és més destacada.

La xifra actual al municipi representa 20 aturats menys que a les mateixes alçades de l’any passat, quan Altafulla en registrava 257.

El municipi de la comarca que presenta un major augment de l’atur durant el mes d’agost és La Pobla de Montornès. S’ha incrementat en 9 persones, i actualment són 206 desocupaTs, per les 197 del juliol.

La dada del darrer mes també ha estat negativa a Renau i Salomó, on s’ha incrementat en dues persones a cada localitat, i la xifra actual d’aturats és de 6 i 20, respectivament.

En el cas de Torredembarra i Creixell, l’augment és mínim: només se suma una persona i el nombre actual de desocupats és de 1.044 i 261, respectivament. Roda de Berà manté els 396 amb qui ja comptava a l’agost, i no presenta cap variació.

La nota més positiva al Baix Gaià la posen La Riera de Gaià, La Nou i El Catllar, on sí es registra un descens de les xifres de desocupació. En els casos d’El Catllar i La Nou de Gaià, en aquest mes ha baixat en dues persones, i el nombre de persones sense feina és de 182 i 16. Al municipi de La Riera de Gaià, l’atur ha baixat en 4 desocupats durant l’agost, i actualment compta amb 71 aturats, pels 75 que sumava al juliol.

En la suma de tot el Tarragonès, el mes d’agost ha acabat amb 14.557 persones a l’atur, 140 més que al mes anterior. La comparativa respecte el 2015 sí és positiva, ja que la xifra actual suposa un total de 2.000 persones desocupades menys que al mateix període de l’any passat.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla