Notícies
15 d'abril del 2015
L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Tarragona ofereix a Altafulla una xerrada sobre la malaltia
El col·loqui tindrà lloc aquest dijous a les 18:30h a la Sala de Plens
L’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla ha programat un col·loqui entorn de la malaltia de l’Alzheimer, que tindrà lloc aquest dijous a partir de dos quarts de 7 de la tarda a la Sala de Plens. La xerrada anirà a càrrec de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Tarragona. Una entitat que es va crear l’any 1998 amb la voluntat d’augmentar el nombre de serveis per a les persones afectades, de consolidar activitats al seu entorn, i de mantenir i millorar la seva qualitat de vida dels malalts i de les seves famílies.

L’associació treballa en els àmbits del diagnòstic, l’orientació i l’assessorament, el suport psicològic, l’estimulació de la investigació científica, la sensibilització, i la representació dels malalts i les seves famílies davant de les administracions.

Més enllà de la informació que facilitarà l’entitat als assistents, la trobada també servirà per presentar el ‘Curs formatiu de cuidadors no professionals’ que posarà en marxa properament la regidoria.

L’Escola de Música serà l’encarregada de posar el punt i final a la iniciativa amb un concert de cloenda. Els assistents podran gaudir també d’un berenar.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla