Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
06 de juliol del 2023
L’Altacústic celebra les 10 edicions amb un retorn als orígens i els valors del certamen
El festival de música independent d’Altafulla incorpora el Casal Municipal La Violeta com a escenari i tots els concerts seran gratuïts
El 14 i 15 de juliol Altafulla proposa una cita ineludible pels amants de la música de qualitat i feta al país. Es tracta de l’Altacústic, el festival de música independent que arriba enguany a les 10 edicions amb la voluntat de realçar l’aposta per l’escena musical emergent catalana. En aquest sentit, segons destaca el director artístic del certamen, Kike Colmenar, l’Altacústic es “reinicia” com a espai d’exhibició de l’escena emergent independent.

Aquest dijous s’ha presentat el programa d’aquestes dues jornades en les quals la música serà protagonista i on no hi ha un cap de cartell destacat i tots els artistes tenen en comú que estrenen al territori els seus treballs. Igualment, a l’edició d’enguany no hi haurà cap concert de pagament i tots seran d’accés lliure i gratuït. En dos escenaris, la plaça de l’Església i el Casal Municipal La violeta, com explica la regidora de Cultura, Gemma Maymó.

Per a l’Ajuntament d’Altafulla, organitzador del festival, el certamen està més que consolidat i s’ha fet un espai en l’oferta cultural del territori, com destaca el coalcalde, Jordi Molinera.

Pel que fa al públic potencial de l’Altacústic, Colmenar destaca que majoritàriament es tracta de públic fidel que ja coneix el certamen i que assisteix als concerts amb ganes de descobrir artistes nous, a més d’estiuejants que s’hi queden atrets per la qualitat de la proposta i l’espai immillorable on té lloc.

L’Altacústic es desenvoluparà entre divendres 14 i dissabte 15. Amb un cartell que obrirà Roger Padrós divendres a les 20h, la formació Súper Gegant (21.30h) i Angeladorrrm (22.30h), a la plaça de l’Església.

Dissabte serà el torn de gaudir de Gabriel Kazz (20h – La Violeta), Selva Nua (21h – Església), Valentina & The Electric Post (21.45 – La Violeta), Chico Jorge (22.15h – Església) i Aina Palmer (23.30h – Església). Tota la programació es pot consultar www.altacustic.cat.
Kike Colmenar, director artístic de l'Altacústic
Gemma Maymó, regidora de Cultura i Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Kike Colmenar, director artístic de l'Altacústic
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla