Notícies
Foto: Anna F.
15 de desembre del 2015
L’Ajuntament de Torredembarra posa en marxa l’Oficina d’assessorament contra la pobresa energètica
L’oficina estarà ubicada a l’edifici de l’Antic Ajuntament, a la plaça de la Vila, i el servei el desenvoluparà la Xarxa per la sobirania energètica
Les regidories d’Acció Social i de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra han posat en marxa aquest dilluns l’Oficina d’assessorament contra la pobresa energètica. L’objectiu d’aquest nou servei municipal és assessorar les famílies per garantir i defensar el seu dret als recursos bàsics i també a la població en general per fomentar polítiques d’estalvi d’energia i aigua.

Aquesta oficina estarà ubicada a l’edifici de l’Antic Ajuntament, a la plaça de la Vila, i donarà servei els dilluns, dimecres i dijous, de 17:30 h a 19:30 h. També s’hi pot contactar a través del telèfon 977 64 00 25 en el mateix horari.

Els usuaris d’aquest servei rebran informació personalitzada sobre qüestions del tipus com actuar davant d’un avís de tall de subministrament, saber llegir una factura de consum energètic o veure quin és el tipus de contracte que convé a cada situació familiar. També es dirigirà a Serveis Socials les persones que es trobin en situació d’emergència residencial.

Aquesta tasca d’assessorament la desenvoluparà la Xarxa per la sobirania energètica.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla