Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
26 de gener del 2023
L’Ajuntament de Torredembarra incorpora cinc persones a través del SOC i de la Diputació de Tarragona
S’han ocupat tres places de suport a l’administració electrònica, una de tècnic de medi ambient i una altra d’auxiliar administrativa d’Urbanisme
L’Ajuntament de Torredembarra ha rebut dues subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) corresponents a les convocatòries Treball i Formació 2022 de les línies DONA i ARC, i una altra de la Diputació de Tarragona en el projecte de suport a l’administració electrònica. Les ajudes han fet possible la incorporació de cinc persones al consistori.

La subvenció de la Diputació de Tarragona ha estat de 35.400 euros per al foment de l’ocupació local del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre de l’any 2022. Amb aquesta aportació, el passat mes de desembre es van incorporar tres persones amb un contracte de set mesos en el projecte de suport a l’administració electrònica.

La subvenció ARC es desenvolupa en col·laboració amb l'Agència de Residus de Catalunya i està destinada a la inserció de persones més grans de 45 anys per a la gestió de projectes sostenibles en la recollida selectiva i d’autocompostatge. Quant a la subvenció DONA, està destinada a facilitar a les dones en situació d’atur de llarga durada, i no perceptores de prestació per desocupació, l’accés al mercat de treball i la millora de l’ocupabilitat i les competències professionals.

La subvenció ARC ha estat de 31.500 euros per a un tècnic de medi ambient, i la DONA ha estat de 34.500 eros per a una auxiliar administrativa d’Urbanisme. Les incorporacions s’han dut a terme aquest mes de gener i tenen un contracte de dotze mesos a jornada completa amb les corresponents accions formatives obligatòries i l’acompanyament previst.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es