Notícies
Foto: Arxiu
24 de gener del 2023
L'Ajuntament de Torredembarra contractarà persones migrades en situació irregular amb arrelament social
Es tracta d'una iniciativa subvencionada pel SOC per a la que ja es poden inscriure les persones no comunitàries que compleixin els requisits
L'Ajuntament de Torredembarra participa en la convocatòria anticipada per a l'any 2023 del programa Treball i Formació línia ACOL. Es tracta d'una proposta dirigida a persones migrades en situació administrativa irregular, que estiguin en disposició d'obtenir una autorització de residència i treball per circumstàncies excepcionals mitjançant arrelament social. L'objectiu d'aquesta acció és millorar la seva situació de desocupació.

El SOC subvenciona els contractes de treball que seran de 12 mesos de durada a jornada completa i els requisits específics de les persones destinatàries són diversos:

En primer terme, no han de ser persones ciutadanes de la Unió Europea, de l'Espai Econòmic Europeu o de Suïssa o familiar de ciutadans d'aquests països els quals els és d'aplicació el règim de ciutadà de la Unió Europea.

Cal que acreditin la permanència continuada a Espanya els darrers 3 anys i d'aquests, els darrers 24 mesos han d'haver viscut a Catalunya. Si es detecta una interrupció en la inscripció padronal, només s'acceptaran els casos en què aquesta sigui igual o inferior a 120 dies.

Per últim, no han de tenir antecedents penals en el territori espanyol.

La contractació que es faci d'acord amb aquesta convocatòria restarà condicionada a la resolució de l'atorgament de la subvenció que garanteix el finançament i la continuïtat de la Línia ACOL 2023, del programa Treball i Formació, per part del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Les persones interessades a participar en el procés selectiu han de demanar cita a les oficines de la regidoria d'Acció Social i Igualtats de l'Ajuntament de Torredembarra trucant al telèfon 977 13 15 79. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 27 de gener de 2023.
Social
Et recomanem
Neurona Fest, festival de comèdia i ciència d'Altafulla
3 i 4 de febrer, al Casal Auditori la Violeta
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca
Art al carrer
Diumenge 5 de febrer, de 10 a 15h, a l'Era del Senyor
Organitza Col·lectiu d'Art al carrer
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca