Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
11 d'abril del 2024
L’Ajuntament de Roda de Berà fomenta l’educació ambiental a les escoles
Per vuitè any consecutiu ha organitzat un programa farcit d’activitats educatives adreçades a l’alumnat dels dos centres escolars de la vila
L’Ajuntament de Roda de Berà ha tornat a posar en marxa, per vuitè any consecutiu, el programa d’educació mediambiental dirigit a l’alumnat d’infantil i primària de les dues escoles del municipi, Salvador Espriu i El Cucurull.

Les activitats proposades busquen que l’alumnat adquireixi una major sensibilitat i consciència de l’entorn. Des del consistori s’assegura que s’inverteix un esforç especial en oferir aquestes activitats perquè es valora molt positivament l’educació ambiental.

Altres dels objectius del projecte, planificat, coordinat i executat íntegrament per tècnics municipals, són: “afavorir el procés d’ensenyament-aprenentatge de l’entorn natural; aprendre la importància de viure en un món més sostenible; sensibilitzar l’alumnat sobre l’estalvi dels recursos escassos, com ara l’aigua; i descobrir que les petites accions diàries poden ajudar a la construcció d’un món més sostenible”.

Uns objectius que es volen assolir amb activitats dinàmiques i divertides, sortides a l’entorn natural i tallers lúdics i divulgatius a l’aula.

El programa es va iniciar abans de la Setmana Santa a l’escola El Cucurull, han continuat aquesta setmana a l’escola Salvador Espriu i de forma alterna, en ambdós centres, s’allargaran fins a finals de maig.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla