Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
28 de desembre del 2022
L’Ajuntament de Creixell realitza un acte de reconeixement per la jubilació del caporal de la Policia Local, Eusebio Reyes
El torrenc posa punt final a 32 anys i escaig de servei al municipi del Baix Gaià, destacant que ha estat molt feliç i que s’hi ha sentit sempre integrat
L’Ajuntament de Creixell ha realitzat un acte de reconeixement per la jubilació del caporal de la Policia Local de Creixell, Eusebio Reyes, després de 32 anys i escaig de servei al municipi. El torrenc va entrar al cos de seguretat de la localitat com a funcionari de carrera l’1 de maig de 1990.

En un breu parlament, Reyes ha destacat que al llarg de tots aquests anys de servei ha estat molt feliç. També ha dit que s'ha sentit sempre plenament integrat a la vila durant aquest temps. Per la seva part, el cap de la Policia Local, Toni Dote, ha remarcat la bonhomia del Caporal Reyes i la seva bona disposició per al servei.

L’acte, que ha tingut lloc a la comissaria de la Policia Local de Creixell, ha estat presidit per l’alcalde Jordi Llopart. El batlle ha felicitat Eusebio Reyes per “la brillant trajectòria al cos, i per la dedicació, professionalitat i bon servei” que ha prestat al municipi.

A l’esdeveniment també hi han estat presents la primera tinent d'alcaldia, Pili Romero, el cap de la Policia Local de Creixell Toni Dote, i nombroses companyes i companys de feina del caporal Reyes. Després del lliurament d'obsequis, s'ha fet un brindis d'honor entre els presents.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es