Notícies
15 d'abril del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla té la voluntat de donar continuïtat al Barnasants
La vintena edició del festival, dedicada a Ovidi Montllor, ha posat el punt i final aquest dimarts
El festival BarnaSants ha posat aquest dimarts punt final a la vintena edició des del Teatre Calderón d'Alcoi amb l'espectacle 'El(s) poeta de l'Ovidi', un recital que acosta el vessant poètic del cantant a través dels poemes que va musicar i també dels que va escriure.

La veu de l'actor Eduard Fernández ha fet d'un Ovidi Montllor rapsoda, cantant i recitant alguns poemes inèdits que recentment ha rescatat el llibre 'Un obrer de la paraula', de Jordi Tormo. La cantant Llúcia Vives ha interpretat les cançons de l'Ovidi, amb Eduard Iniesta a la guitarra.
Una cloenda a un BarnaSants enguany dedicat a Ovidi Montllor en el 20è aniversari de la mort, amb el lema 'Volem el pa sencer' en referència a una cançó seva. El director, Pere Camps, ha definit el festival com “el més ovidià de tots els que es fan al territori”.

Han estat molts els actes commemoratius que s’han celebrat arreu del territori català al llarg dels darrers mesos. Un d’ells a Altafulla amb un concert especial de la formació Verdcel.
L’actuació estrella al municipi, però, ha estat la del reconegut cantautor Pedro Guerra, que va omplir de gom a gom la sala La Violeta. Un fet, segons l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, que demostra la gran consolidació del festival al municipi. Ha valorat aquesta quarta participació de forma molt positiva, i està convençut que “any rere any es continuaran superant”.

Enguany s’ha tornat a apostar per un format de doble concert, amb una actuació d’un cantautor de renom, i un segon concert de petit format que serveixi com a aparador dels nous artistes del nostre territori.
Pere Camps, director del BarnaSants
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla