Notícies
08 de juny del 2016
L’Ajuntament d’Altafulla oferirà abonaments de temporada aquest estiu per gaudir de la Piscina Municipal
Enguany serà el consistori qui s’encarregui de la gestió de les entrades, després que es decidís diferenciar l’activitat de la piscina de la del bar
La regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla oferirà abonaments de temporada per gaudir al llarg de l’estiu de la Piscina Municipal. Les instal·lacions romandran obertes al públic durant els mesos de juliol i agost, i aquelles persones que tramitin les esmentades acreditacions rebran un carnet per accedir-hi.

Enguany serà el consistori qui s’encarregui de la gestió de les entrades, després que l’any passat es decidís diferenciar l’activitat de la piscina pròpiament dita de la del bar. “Una fórmula –segons l’edil responsable, Jaume Sánchez- que no funcionava”. De fet, la temporada passada el consistori va dividir els lavabos de la instal·lació municipal i els lavabos que pertanyen al bar, amb una entrada exterior per aquests últims.

El procés de licitació per a l’explotació del bar de la Piscina Municipal es va obrir el passat mes d’abril. S’hi van presentar un total de quatre empreses. La guanyadora hi va renunciar, i finalment se’n farà càrrec la segona empresa durant un període de tres anys, prorrogables a quatre.

Aquesta mateixa setmana, l’Ajuntament ha obert el període de preinscripcions dels cursets de natació. Les persones interessades en participar-hi tenen temps per apuntar-se fins el proper 15 de juny.
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla