Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
30 de desembre del 2022
L’Ajuntament d’Altafulla instal·la dos aparcaments de bicicleta en resposta a les peticions rebudes per part de la ciutadania
S’ha col·locat un en la pujada on hi ha l'escultura de Caïd Ismaïl, perpendicular al carrer Lleó, i un altre, a l’estació de tren Altafulla-Tamarit, i possiblement se’n posaran alguns més
La regidoria d’Urbanisme i Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per la regidora Marisa Méndez-Vigo, ha instal·lat dues estructures perquè els veïns i veïnes puguin aparcar la seva bicicleta. S’hi troben en la petita pujada on s'ubica l'escultura a Caïd Ismaïl, perpendicular al carrer Lleó, i a l’estació de tren Altafulla-Tamarit.

En declaracions a aquesta casa, l’edil ha explicat que en el primer cas es dona resposta a una necessitat requerida per diversos establiments de restauració. Pel que fa a l’estació, ha argumentat que hi ha molta gent que fa servir la bicicleta per adreçar-s’hi. No debades, a molts veïns l’estació els queda lluny de casa.

Preguntada per Altafulla Ràdio, Méndez-Vigo s’ha mostrat “escèptica” sobre la possibilitat que aquests aparcaments de bicicletes animin als ciutadans a fer-les servir, deixant el cotxe a casa i sent més respectuosos amb el medi ambient. “Tan de bo sigui així”, ha sentenciat.

Sigui una motivació o no per agafar la bicicleta, la regidora d'Urbanisme i Via Pública ha avançat que “possiblement es posaran més aparcaments de bicicletes en altres llocs del poble”, ja que dona més seguretat a aquells que sí que l’usen de forma habitual.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme i Via Pública
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme i Via Pública
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es