Notícies
06 de febrer del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla assumirà a partir del 27 de febrer els tràmits per reobrir l’avinguda Lluís Companys
Urbanisme demanarà tancar les rases, treure la runa, i retirar les tanques per tal de millorar-ne la imatge, i garantir la seguretat de la ciutadania
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha marcat una data límit per obrir al trànsit de vehicles i de vianants l’avinguda Lluís Companys. El batlle s’ha mostrat molt contundent, i ha assegurat que si la Junta de Compensació de la zona de la Cabana no es fa càrrec de l’obertura abans del 27 de febrer, serà el consistori qui estableixi el reglament administratiu perquè així sigui. Alonso ha reconegut “estar fart, després de gairebé quatre anys oferint-los totes les facilitats possibles”.

També ha expressat el seu malestar davant d’aquesta situació el regidor d’Urbanisme, Jordi Molinera. Ha explicat que “han tingut molt bona voluntat en tot aquest procés, però que se’ls ha acabat la paciència i que a partir del dia 27 assumiran el comandament”.

Una de les raons que ha motivat aquest “ultimàtum” ha estat l’arribada de l’autobús urbà de Tarragona a l’estació de trens del municipi. El recorregut del que esdevindrà l’ampliació de la línia 9 haurà de passar per aquest vial per arribar fins el Barri Marítim. L’Ajuntament de Tarragona ja ha confirmat que el servei es posarà en marxa aquest estiu. La previsió de Molinera és que el vial en qüestió ja estigui obert abans d’aquesta data.

El passat estiu, la Junta de Compensació ja hi va realitzar tasques de neteja a la zona. Uns treballs que des de l’Ajuntament consideren insuficients. Ara, la regidoria d’Urbanisme demanarà omplir amb sorra les rases, treure tota la runa, i retirar les tanques per tal de millorar-ne la imatge, i garantir la seguretat de la ciutadania.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Jordi Solé, regidor d'Urbanisme
Jordi Molinera, regidor d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla