Notícies
27 de novembre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla amplia la maquinària del Parc de Salut
El consistori també ha acabat d’instal·lar aquesta mateixa setmana els aparells del nou espai per exercitar el cos del parc de Voramar
L’Ajuntament d’Altafulla ha ampliat la maquinària del Parc de Salut de la zona d’Hort de Pau. Unes instal·lacions que es van posar en marxa ara fa dos anys amb la mirada posada, principalment, en la gent gran i en les persones amb mobilitat reduïda.

Va començar com una prova pilot impulsada des de la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, i Territori del Servei d’Assistència Municipal (SAM) de la Diputació de Tarragona, amb el suport de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla, i la gestió de la Fundació Sielbleu; i a dia d’avui és una de les activitats estrella per als avis i àvies de la vila.

Aquesta mateixa setmana, el consistori altafullenc també ha acabat d’instal·lar al parc de Voramar la maquinària del nou espai gratuït per exercitar el cos a l’aire lliure.

S’hi han instal·lat uns patins per enfortir la musculatura dels grups corporals superiors i inferiors, i millorar la flexibilitat de les articulacions; una roda d’espatlles, per desenvolupar i reforçar les espatlles, la cintura, els colzes i els canells; una bicicleta, per enfortir els grups musculars de les cames i els pectorals; una premsa de cames, per desenvolupar la musculatura dels grups musculars inferiors; un dorsal assegut, per enfortir la musculatura dels grups superiors, principalment, les espatlles i els bíceps; i un giant, per realitzar un entrenament integral del cos.

Els diferents aparells estan a disposició de la ciutadania les 24 hores del dia de manera gratuïta.
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla