Notícies
17 d'abril del 2015
L'Agència Tributària ja ha retornat 6,4 milions d'euros als contribuents tarragonins
La campanya de la renda 2014 es va posar en marxa el dimarts de la setmana passada, i s’allargarà fins el proper 30 de juny
L'Agència Tributària ja ha tornat 6,4 milions d'euros als contribuents tarragonins per la campanya de la renda 2014, que va començar el dimarts de la setmana passada.
La xifra correspon a 12.125 declaracions presentades i suposa un increment del 18,4% sobre la quantitat retornada en el desè dia de campanya de l'any passat.

Aquest any la campanya ha començat sis dies més tard, però les devolucions van començar dijous passat i es van avançar respecte el 2013. A més, s'han unificat dates i des del dimarts 7 d'abril es pot presentar per Internet l'esborrany de l'IRPF i la declaració amb el programa PADRE i altres programes d'ajuda.

L'inici del termini per a la sol·licitud de cita prèvia per a la confecció de declaració i modificacions d'esborranys en oficines de l'Agència Tributària no es produirà, però, fins el proper 6 de maig. L'inici del termini per a l'atenció presencial en oficines i per a la presentació de declaracions i esborranys en paper comença l'11 de maig.

El portal temàtic Renda 2014 i que com és tradicional, inclou tota la informació, els enllaços als tràmits corresponents, i els vídeos, manuals i preguntes freqüents que facilitaran la declaració de l'impost.

L’últim dia per presentar declaracions serà el 30 de juny.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla