Notícies
Foto: AEQT
11 de gener del 2023
L’AEQT posa en marxa un canal de Telegram per informar sobre el dia a dia i les novetats al sector químic de Tarragona
L’ús d’aquesta aplicació de missatgeria instantània permetrà una comunicació més directa, immediata i propera amb la ciutadania
L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha posat en marxa un nou canal informatiu, a través de l’aplicació de missatgeria instantània Telegram. És una eina amb la qual informarà sobre el dia a dia del sector petroquímic de Tarragona, així com també sobre novetats, projectes i d’altres qüestions que puguin resultar d’interès.

L’ús de la missatgeria instantània “facilitarà una comunicació més directa, propera i ràpida amb la ciutadania”, asseguren des de l’empresa. Tothom qui estigui interessat a rebre al seu telèfon mòbil els missatges amb novetats sobre la indústria petroquímica del territori, pot subscriure’s a través del següent enllaç: t.me/aeqtonline. Cal tenir descarregada l’aplicació Telegram.

La posada en marxa d’aquesta nova eina de comunicació, que se suma a la resta de canals ja en marxa, forma part de l’aposta de l’AEQT “per la comunicació i la transparència, establerta com a prioritat pel Pla Estratègic 2021-2023 de l’associació, que s’està desplegant”.

Una aposta que ja s’havia visualitzat anteriorment amb novetats com la publicació a Twitter, des del quart trimestre del 2021, dels incidents menors que poden ser perceptibles per la població, o amb la incorporació en la nova web -i difosos també en xarxes socials- d’apartats dedicats a indicadors de seguretat, emissions industrials o qualitat de l’aire.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es