Notícies
12 de gener del 2015
L’ABG es presentarà per quart cop consecutiu a les eleccions municipals de Torredembarra
Amb sigles pròpies i deslligada d’Iniciativa, definirà tota la candidatura aquest mes de febrer
L’Alternativa Baix Gaià (ABG) ha presentat aquest dissabte el seu projecte polític per a Torredembarra davant d’una quarantena de membres i simpatitzants. Serà el quart cop que es presenta a les eleccions municipals de la capital del Baix Gaià, però aquest cop ho farà en solitari. Sense el paraigües d’Iniciativa per Catalunya Verds i de la seva marca blanca Entesa de Progrés Municipal (EPM). Aquest cop, hi ha força competència de noves candidatures en el seu espai ideològic.

Durant aquest mes de febrer, l’ABG portarà a terme el procés per escollir tota la candidatura des de la seva assemblea. Sembla que hi ha moltes possibilitats que Lluís Suñé sigui per quart cop, també, el cap de llista de la formació de l’esquerra independentista.

Suñé ha definit en l’acte d’aquest dissabte el projecte polític de l’ABG, amb punts imprescindibles per estar al proper govern municipal com ara auditar tots els comptes i contractes de serveis municipals i els llocs de treball de l’Ajuntament per reduir despesa i millorar les condicions de treball; rebaixar la pressió fiscal; incrementar els incentius perquè noves indústries i empreses de serveis s’instal·lin al municipi i evitar que la construcció torni a ser la única indústria de Torredembarra, potenciant la implantació d’empreses de noves tecnologies, i les de cultura i turisme.

L’Alternativa Baix Gaià ha passat de la possibilitat real de desaparició fa poc mes de mig any a tornar-se a presentar en solitari. L’assemblea d’Abg està formada per 63 membres censats.
Una assemblea que va rebutjar amb un 85% el document per concórrer junts amb la CUP a les eleccions, però que confia que altres forces com Iniciativa i la CUP puguin aconseguir representació municipal i bastir un govern que trenqui amb el “bipartidisme CiU-PSC que sempre ha manat a Torredembarra”. “Tenim ganes de governar. Ens hi atrevim”, ha afirmat Suñé.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla