Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
05 de juny del 2023
Ja es pot accedir a la sala de lectura de la Biblioteca d'Altafulla, que adopta l'horari d'estiu
La Bibliomar està a punt també per tornar a ser la referència del servei a la platja durant els mesos de juliol i agost
La Biblioteca d'Altafulla recupera poc a poc els seus serveis després d'un període d'obres que ha impedit, per exemple, que els usuaris poguessin accedir a la sala de lectura i consultes. Fins i tot, en alguna ocasió, s'ha hagut de tancar totalment l'equipament perquè era inviable atendre'n ningú per les condicions dels treballs que s'hi estaven fent. Un cop acabada l'obra més grossa, ara encara manca condicionar diversos espais, però finalment es pot reprendre bona part del servei habitual. Així, la sala de lectura ja és practicable i s'hi pot accedir sense problemes. Això sí, caldrà tenir en compte que l'horari ha canviat i s'assumeix el d'estiu. És a dir, que el servei romandrà actiu de dilluns a dijous de 10h a 14h, com explica la tècnica de la Biblioteca Municipal, Sònia Segura.

Pel que fa a la Bibliomar, la caseta de fusta plena d'una selecció del fons bibliogràfic de l'equipament central, estarà operativa cada dia a la tarda a més de comptar amb servei també dimecres al matí. Igualment, es preveu desenvolupar-hi diferents activitats de dinamització cultural com contacontes, xerrades i altres.

Segura s'ha mostrat satisfeta per poder tornar a oferir el servei habitual de la Biblioteca si bé encara no hi ha data per tenir operativa la nova sala infantil, ja enllestida estructuralment però pendent encara d'equipar.

Així mateix, les tasques a la seu del carrer del Vinyet encara no han finalitzat, ja que hi ha pendents instal·lacions que, quan s'hagin de fer, obligaran a tancar temporalment el servei, previsiblement un dia o dos.
Sònia Segura, tècnica de la Biblioteca d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla