Notícies
20 d'abril del 2015
Ideal es tornarà a presentar a les eleccions municipals del proper 24 de maig
Serà Josep Maria Pérez qui encapçali de nou una llista de caràcter municipalista
Ideal tornarà a presentar-se a les eleccions municipals del proper 24 de maig. La formació municipalista ha pres aquesta decisió després de diverses trobades per decidir el seu futur. Serà l’actual número ú, Josep Maria Pérez, qui torni a encapçalar la llista. Va acceptar ocupar de nou el càrrec el passat divendres, i la candidatura es va formalitzar al Vendrell l’endemà dissabte. El que l’impulsa a seguir la seva trajectòria política al municipi, segons ha avançat en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio, és el suport que ha rebut per part dels diferents membres del partit, i les ganes de treballar pel projecte d’aquestes persones.

La seva intenció inicial era presentar la formació amb una nova cara. Una nova versió en la seva línia ideològica, vinculada al procés sobiranista de Catalunya. Finalment, però, el seu programa polític continuarà sent el mateix, amb la vista posada en el “benestar de la ciutadania, sempre des d’una vessant municipalista, i amb un únic objectiu: el municipi d’Altafulla”. Ha destacat, això sí, que “els seus membres són lliures de ser militants de qualsevol partit a nivell català”.

Josep Maria Pérez no ha volgut encara avançar noms ja que ha preferit esperar-se a la presentació pública de la candidatura. El que és segur és que en aquesta ocasió no l’acompanyarà l’actual número 2 del partit, Alejandro Francino, com ja va avançar a aquesta casa ara fa un any.
L’alcaldable ha desmentit els rumors d’haver rebut una proposta de CiU per formar part de la seva llista al municipi.

Ideal disposa ara de dos regidors a l’oposició al plenari municipal. Un fet que Josep Maria Pérez creu que no els afectarà. Ha explicat que “començaran des de zero i lluitaran per aconseguir la majoria”.

El proper dissabte es tornaran a reunir per començar a planificar el calendari de les properes setmanes. Tenen previst realitzar també en els propers dies les sessions de fotos per la campanya.
Josep Maria Pérez, regidor d'Ideal
Josep Maria Pérez, regidor d'Ideal
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla