Notícies
27 d'abril del 2015
L’EINA presenta públicament una candidatura que “suma els esforços de gent preparada i disposada a treballar per Altafulla”
L’alcaldable, Jordi Molinera, ha criticat la “manca de cultura de coalició de l’actual equip de govern”
“Anem a vèncer no només per guanyar sinó per continuar treballant a Altafulla”. Així de contundent s’ha mostrat el cap de llista de l’Esquerra Independentista d’Altafulla, l’EINA, Jordi Molinera, durant la presentació pública de la candidatura d’aquest dissabte.
Els valors de “joventut i experiència” que presentaven ara fa quatre anys ell i la seva companya de govern, Eva Martínez, se sumen ara a la “feina feta” durant aquest mandat, sobretot en matèria d’Urbanisme i Acció Social. Molinera ha destacat que s’han complert molts dels punts que van presentar en el programa del 2011.

Els pilars de la candidatura, segons Molinera, són el “treball en equip” i la “suma d’esforços de gent preparada i disposada a treballar per Altafulla”. En aquest sentit, ha criticat la “manca de cultura de coalició de l’actual equip de govern”.

La llista l’encapçala Jordi Molinera, i el segueixen Eva Martínez, Alba Muntadas, Daniel Franquès, Montserrat Gràcia, Joaquim Ferré, Salvador Nogués, Maria Teresa Martínez, Alfred Ferré, Lourdes Arans, i Maria Porter. Els llocs de suplents els ocupen Josep Maria Alasà, Carmen Maria Francisca Vives, Hèctor López, Puri Miró, i Joan Garcia. Persones totes elles provinents d’ERC i SI, i d’altres independentistes a títol individual.

L’acte de presentació d’aquest dissabte, celebrat a les antigues escoles Teresa manero, també ha comptat amb activitats infantils, música, i un vermut popular. La formació també va ser present el passat dijous en la Fira de Sant Jordi de l’avinguda Marquès de Tamarit, on va recollir diverses propostes de la ciutadania per incloure en el seu programa electoral.
Jordi Molinera, alcaldable per L'EINA
Jordi Molinera, alcaldable per L'EINA
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades