Notícies
15 d'abril del 2015
Llista Oberta per Altafulla es presenta públicament aquest diumenge al Faristol
La presentació tindrà lloc a les 18:30h, i esdevindrà un acte “festiu, cultural, i municipalista”
La formació Llista Oberta per Altafulla (Llopa) presentarà públicament el proper diumenge 19 d’abril la seva candidatura per presentar-se a les eleccions municipals del 24 de maig. En un primer moment, la presentació havia de celebrar-se al casal La Violeta. Segons ha explicat l’alcaldable Fonxo Blanch, però, l’Ajuntament els requeria 500 euros de fiança per la megafonia. Un “entrebanc que els ha fet reconduir la celebració”.

El número ú del partit ha explicat que aquest és un dels darrers fets d’una situació que ha qualificat de “lamentable”. Ha assegurat que fa dies que demanen una reunió amb l’alcalde i que han presentat diferents propostes, i que “no han rebut cap resposta”.

Finalment, doncs, la presentació tindrà lloc a partir de dos quarts de 7 de la tarda al Faristol. Fonxo Blanch ha explicat que esdevindrà un acte “festiu, cultural i municipalista”. Jordi Giralde i Helga Fernández, números 3 i 4 del partit, oferiran una exhibició de zumba; Agustí Martí i Elena Pérez, números 2 i 10 de la llista, interpretaran cançons de cantautor; Montse Llopart, la número 5, farà diferents monòlegs; i el mateix Fonxo Blanch recitarà poemes satírics sobre la situació actual d’Altafulla.

Més enllà d’aquestes actuacions, s’exposaran els motius i els eixos del programa electoral de Llopa, que Fonxo Blanch ha insistit, “pretenen recuperar els drets perduts”.

També està previst que hi assisteixen el regidor d’Urbanisme de Tarragona, Carles Castillo, i Xavier Sabaté, diputat al Parlament de Catalunya. Una representació que volen combinar amb la “sobirania municipal, sempre des de la seva dèria que és la política altafullenca”.

Fonxo Blanch ha explicat que la llista de Llopa ha patit un canvi d’última hora. La persona que havia d’ocupar el número 7 de la candidatura, Elsa Hontoria, ocuparà ara el número 2 de Ciutadans, segons Blanch. El seu lloc a Llopa l’ocuparà finalment Nieves Rosselló.
Fonxo Blanch, candidat de Llista Oberta per Altafulla
Fonxo Blanch, candidat de Llista Oberta per Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla