Notícies
Foto: Departament de Salut de la Generalitat
22 de maig del 2020
Repunta el nombre de positius per coronavirus confirmats al Camp de Tarragona amb 54 casos nous en un dia
Són casos que s’afegeixen a la llista per la reordenació de les dades de recompte i per una major realització de proves diagnòstiques
El nombre de positius per COVID-19 al Camp de Tarragona ha experimentat un augment significatiu en les últimes 24 hores. Continuen ajustant-se els recomptes que fa el Departament i aquest fet pot ocasionar fluctuacions en les dades finals. Igualment cal tenir en compte que els positius confirmats poden augmentar gràcies a la realització d’un major nombre de proves PCR als Centres d’Atenció Primària. Se sumen doncs, 54 casos més i ja en són 2.067 els positius al territori. Pel que fa a casos sospitosos, se superen ja les 13.000 persones amb simptomatologia i diagnosticats sense prova.

De les dades del dia d’ahir destaca també una defunció que fa pujar a 373 la xifra de traspassos totals que s’han produït al Camp de Tarragona a conseqüència de la pandèmia.

Com sortosament ja està sent habitual aquests dies, la pressió sanitària es redueix i ja es comptabilitzen 946 altes totals, 9 més que dimecres.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla