Notícies
Foto: Departament de Salut de la Generalitat
30 d'abril del 2020
Es registren dues noves defuncions al Camp de Tarragona conseqüència de la Covid-19
El total de positius a la zona s’eleva a 7.864, la majoria d’ells sospitosos determinats per un metge però sense prova de confirmació
Noves dades referents a l’extensió de la pandèmia del coronavirus a casa nostra. La Regió Sanitària del Camp de Tarragona registra un augment de 342 casos nous de positiu per coronavirus tot i que la majoria ho són per determinació d’un metge i no compten amb cap prova diagnòstica que ho confirmi. Se sumen així un total de 7.864 casos en total, la majoria, però, sospitosos. Destaca en aquestes xifres el nombre de defuncions que s’han produït en les últimes 24h i que en són dues, una d’elles en una residència, un dels principals focus de contagi.

Pel que fa a les xifres més locals, al Baix Gaià es confirmen 2 nous casos positius i 4 més de sospitosos. S’eleven doncs a 98 els positius resultants de proves i 334 els positius sospitosos.

A Altafulla es mantenen les dades d’incidència del coronavirus dels últims dies sense variació. Així, continuen havent-hi 8 positius confirmats i 46 de sospitosos.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla